Zvířecí potisky na podzimním oblečení

2023-10-10

Sexy, univerzální, originální. Tak lze stručně popsat fenomén zvířecích potisků na oblečení. Nejzajímavější a nejkrásnější jsou však na šatech, jak ví mnoho žen. Pokud jste i vy podlehli trendu leopardích potisků, zebřích potisků a imitací hadí kůže na oblečení, podívejte se na naše návrhy na podzim.

Czytaj więcej
Zvířecí potisky na podzimním oblečení

Inspirace z přírody

Sexy, univerzální, originální. Krátce řečeno lze popsat fenomén zvířecích potisků na oblečení. Nejzajímavěji a nejkrásněji se však prezentují na šatech, o čemž dobře ví mnoho žen. Pokud jste také podlehly módnímu trendu panterek, zebry a imitace hadí kůže na kreacích, podívejte se, jaké máme pro vás nabídky na podzim.

Zvířecí vzory jsou hitem módy již několik sezón. Stačí se podívat na módní portály nebo časopisy, kde jsou téměř neustále propagovány. Často jsou také propagovány jako tzv. "total animal look". Na rozdíl od zdánlivého přepychu není takový styl vůbec považován za přehnaný. Správně sladěné motivy s trochou zdravého rozumu mohou vypadat velmi stylově. Nedělá tedy smysl bát se zvířecích potisků, jak se přesvědčíte po přečtení tohoto článku. Podívejte se, jak vypadá podzimní total animal look ve verzi šatů.

Šaty s potisky

Šaty s hadím vzorem

Takzvané šaty s hadím vzorem byly hitem letošního léta. Jedná se o potisk, který byl nejvíce nápadný a doslova všude. Proto nesmí chybět v naší nabídce. Naše asymetrické šaty Naya upoutají pozornost nejen svou krásnou béžovo-hnědou barvou a populárním vzorem. Šaty s motivem zvířecího vzoru jsou kreací, která se hodí každé módní milovnici, která miluje vyniknout. Šaty z elastické látky mají na jedné straně dlouhý rukáv, na druhé straně je zcela odhaleno rameno. Křížená tkanina na hrudi krásně zdůrazňuje prsa a vystavuje sexy dekolt. Lehce vrásčený spodek opticky zúží postavu, a volně pustěná látka z jedné strany jemně zdůrazní každý elegantní krok. Korzet je vyztužený kosticemi, takže není potřeba nosit další podprsenku - prsa budou perfektně podpírána. To zvyšuje pohodlí nošení šatů, které se osvědčí ve všech situacích. I když je nedoporučujeme na formální události, ujistíme vás, že budou skvělou společností na společenských akcích. Svatební hostina přátel, dovolená s přáteli nebo festival - šaty Naya budou trefou do černého!

Skvrny v lehčím provedení

Líbí se vám originální šaty a ani zvířecí potisk není schopen uspokojit vaše požadavky? Nebo chcete vypadat jako stylová manželka fotbalisty, která vždy vypadá neobyčejně? Máme pro vás nabídku v podobě originálních šatů Bizua. Tento model nejenom okouzlí potiskem, který je jemný a drobný, ale také asymetrií. Jedná se o krásné šaty z unikátní látky v odstínu ecru s jemným potiskem ve skvrnách. Subtilní barva vyvažuje originální vzor a dodává šatům neobvyklou jemnost. Můžete si je obléknout nejen na večírek, ale klidně i na rodinnou schůzku. Celý outfit doplní černé klasické lodičky. Doporučujeme každé Lougirl, která chce vypadat opravdu sexy.

Panterka, neboť subtilně a s elegancí

Pozor - to je možné! Pokud vás výše uvedené modely nepřesvědčily, máme něco, co vás určitě nezklame. Je to úžasně dívčí LOU Etta, tedy sukně s překvapením, což je doplněk, který Lougirls milují nejvíce! Univerzální barva a panterka? Proč ne! Stačí k nim vybrat jednobarevné baletky nebo černé lodičky a outfit je hotový. Etta se skvěle hodí na setkání v různých klimatických podmínkách. Stylově, okouzlující, pohodlně. Co si přát víc?

Pro koho jsou vhodné zvířecí motivy a jak je nosit?

Vzory v panterce, zebrách nebo skvrnách jsou nápadné, takže můžete být jistí, že přitáhnete pozornost okolí. Jedná se o vzory pro odvážné, ale i stydlivé osoby se v nich budou dobře cítit, pokud budete moudře kombinovat doplňky. Vsadte na jednobarevnou obuv bez zbytečných ozdob a minimalistické kabelky, které nepřetíží outfit a nedovolí, aby bylo vzorů příliš mnoho.

Nasze propozycje

Ušetříte 740,00 Kč
																							Bizua - ecru šaty se vzorem
2 959,00 Kč 3 699,00 Kč

Bizua - ecru šaty se vzorem

Ušetříte 680,00 Kč
																							Olivet - pohodlné šaty s originálním potiskem
pixel